top of page
2109_InnanförSkogen_098.jpg

Föreställningen

Innanförskogen riktar sig till barn mellan 3-9 år. Barnen får genom sång, dans och TAKK-tecken lära känna de djur som bor i Innanförskogen och lyssna på hur de stärker och stöttar varandra.

En hyllning till olikheter

Den handlar om ett demokratiskt samhälle i en norrbottnisk skog vid namn Innanförskogen. Innanförskogen är ett innanförskap, där alla får plats och hjälps åt. Här bor olika djur och varje djurkaraktär har en egen låt som beskriver deras egenskaper och personligheter. 

Läs mer om djuren här!

Normkreativ berättelse

Berättelsen om Innanförskogen är sprungen ur reflektioner om mångfald och jämställdhet och därför är också berättelsens karaktärer utformade ur ett normkreativt perspektiv. På ett respektfullt sätt vidrör berättelsen också ämnen som psykisk ohälsa och rotlöshet, utan att sätta etiketter.

 

Sång, dans och TAKK-rörelser

Alla låtar har tillhörande rörelser med stödtecknet TAKK som barnen får lära sig att göra tillsammans med artisterna under föreställningen. Här kan du ladda ner PDF:er med rörelser och noter.

Nyfiken på att boka oss, frågor om föreställningen eller annat? Tveka inte att höra av dig till oss!

Meya.png

Workshop

Vi genomför workshops genom Skapande skolan. 
 

Vi kommer till er förskola/skola och håller en workshop och spelar musiken från vår omtyckta föreställning. Vi har med oss allt vi behöver för att ni ska få ett roligt, inspirerande och lärorikt besök av djuren i Innanförskogen. Besöket tar  1 timme och lämpar sig lika bra förmiddag som eftermiddag.

Vi genomför även workshop utan Skapande skola. Ingen idé är dum! Välkommen att höra av dig!

2109_InnanförSkogen_608.jpg
Fästpunkt 1
bottom of page