2109_InnanförSkogen_098.jpg

Föreställningen

Innanförskogen riktar sig till årskurs F-2 samt tränings- och särskolor. Barnen får genom sång, dans och TAKK-tecken lära känna de djur som bor i Innanförskogen och lyssna på hur de stärker och stöttar varandra. Se en kort video.

En hyllning till olikheter

Den handlar om ett demokratiskt samhälle i en norrbottnisk skog vid namn Innanförskogen. Innanförskogen är ett innanförskap, där alla får plats och hjälps åt. Här bor olika djur och varje djurkaraktär har en egen låt som beskriver deras egenskaper och personligheter. 

Läs mer om djuren här!

Normkreativ berättelse

Berättelsen om Innanförskogen är sprungen ur reflektioner om mångfald och jämställdhet och därför är också berättelsens karaktärer utformade ur ett normkreativt perspektiv. På ett respektfullt sätt vidrör berättelsen också ämnen som psykisk ohälsa och rotlöshet, utan att sätta etiketter.

 

Sång, dans och TAKK-rörelser

Alla låtar har tillhörande rörelser med stödtecknet TAKK som barnen får lära sig att göra tillsammans med artisterna under föreställningen. Här kan du ladda ner PDF:er med rörelser och noter.

Nyfiken på att boka oss, frågor om föreställningen eller annat? Tveka inte att höra av dig till oss!

Meya.png

Workshop

Efter föreställningen fångar vi upp barnen i en workshop där de får reflektera tillsammans över vad de upplevt på scenen och i sig själva under föreställningen. Samtidigt får de skapa med händerna, provspela ett instrument och lära sig fler TAKK-tecken. Vi använder oss av ett tecken-memory och ett naturbingo. Vi håller även på att ta fram en egen pysselbok för alla åldrar.

Här kan du se ett smakprov på hur det kan gå till på en workshop!

Skapande skola-workshop i Umeå

2109_InnanförSkogen_608.jpg