top of page
2109_InnanförSkogen_098.jpg

Föreställningen

Innanförskogen riktar sig till barn 3-9 år. Barnen får genom sång, dans och TAKK-tecken lära känna de djur som bor i Innanförskogen och lyssna på hur de stärker och stöttar varandra. 

En hyllning till olikheter

Den handlar om ett demokratiskt samhälle i en norrbottnisk skog vid namn Innanförskogen. Innanförskogen är ett innanförskap, där alla får plats och hjälps åt. Här bor olika djur och varje djurkaraktär har en egen låt som beskriver deras egenskaper och personligheter. 

Läs mer om djuren här!

Normkreativ berättelse

Berättelsen om Innanförskogen är sprungen ur reflektioner om mångfald och jämställdhet och därför är också berättelsens karaktärer utformade ur ett normkreativt perspektiv. På ett respektfullt sätt vidrör berättelsen också ämnen som psykisk ohälsa och rotlöshet, utan att sätta etiketter.

 

Sång, dans och TAKK-rörelser

Alla låtar har tillhörande rörelser med stödtecknet TAKK som barnen får lära sig att göra tillsammans med artisterna under föreställningen. Här kan du ladda ner PDF:er med rörelser och noter.

Nyfiken på att boka oss, frågor om föreställningen eller annat? Tveka inte att höra av dig till oss!

Workshop

Vi erbjuder en spännande workshop i samband med att vi spelar föreställningen hos er.

Du som jobbar på förskola och skola har möjlighet att söka Skapande skola-bidraget inför ett besök med workshop och föreställning. Läs mer här!

Här kan du se ett smakprov på hur det kan gå till på en workshop!

Så går det till!

Vi kommer och håller en workshop och spelar musiken från vår omtyckta föreställning. Vi har med oss allt vi behöver för att ni ska få ett roligt, inspirerande och lärorikt besök av djuren i Innanförskogen. Besöket tar ca 1 timme och lämpar sig lika bra förmiddag som eftermiddag, inomhus som utomhus.

Djurens workshop

Varje djur (artist)  jobbar utifrån ett tema. Innehållet varierar från djur till djur, men hör ihop med tematiken i föreställningen. Barnen får bl a öva samarbete, prova TAKK-tecken och uttrycka sig själva på olika sätt

Skapande skola-workshop som den såg ut år 2020. 

bottom of page