top of page
Linn Kårelind Elvira Seger producent medproducent

Bakom innanförskogen

Bakom Innanförskogen ligger konstnärsduon Elvira Seger och Linn Kårelind, som brinner för att lyfta berättelser utanför normen. Med basen i Norrbotten skapar de projekt för tillgänglig kultur, hållbarhet och en levande landsbygd, och de gör det med driv, hjärta och hjärna.


Projektledare, låtskrivare och producent för Innanförskogen är musikern Elvira Seger från Vaggeryd. 

 

Medproducent för projektet är grafiska formgivaren och hobbymusikern Linn Kårelind från Ånge. Hon gör grafik, illustrationer samt skriver musik för Innanförskogen.

 

De medverkar båda som artister under föreställningarna tillsammans med ensemblen som består av Lukas Backeström, Johanna Muntlin och Ludwig Björklund.

Ur(skogs)Ensemblen

Innanförskogens ur-ensemble består av:

Johanna Muntlin - sång, Ludwig Björklund - trummor, Lukas Backeström - gitarr,

Linn Kårelind - storytelling och klarinett och Elvira Seger - saxofon och klarinett.

2006_InnanförSkogen_557.jpg
innanforskogen-03.jpg
innanforskogen-04.jpg
innanforskogen-05.jpg
2006_InnanförSkogen_435.jpg

Kultur för alla.

Kultur för alla är en ideell och politiskt obunden förening som använder konst och musik för att föra människor samman. Vi skapar projekt och arrangemang som inspirerar och stärker barn, unga och vuxna från alla samhällsklasser.

Kultur för alla verkar för ett jämlikt, demokratiskt kulturliv som rymmer både konstnärlig- och social mångfald. Kultur för alla jobbar med kreativ aktivism och säger nej till rasism, sexism och annan form av diskriminering.

 

Vi arbetar inkluderade och normkritiskt och lyfter berättelser utanför normen.

Våra fokus är tillgänglig kultur, hållbarhet och en levande landsbygd. Vi vet att det enda sättet att uppnå förbättring är att jobba aktivt för det – vi gör det genom att skapa projekt med driv, hjärta och hjärna.

2006_InnanförSkogen_249.jpg
bottom of page